Yeni Uzmanımız Üroloji Kliniğimizden (Dr. Baran TAN)
07 Nisan 2021

BaranTanUzmanlik(G).JPG

Üroloji Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Baran TAN, 14 Ocak 2021 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Üroloji Uzmanı oldu. Dr. Baran TAN’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Üroloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Sedat ÖNER, Üroloji Kliniği Doç. Dr. Mustafa Murat AYDOS, Üroloji Kliniği Doç. Dr. Murat DEMİRBAŞ, Üroloji Kliniği Doç. Dr. Akif KOÇ, Çocuk Cerrahisi Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Mete KAYA yer aldılar.

Tez konusu “Ofis Bazlı Minimal İnvaziv Bir Yöntem Olan Radyofrekans Termal Su Buharlaştırma Terapisinin Cerrahi Açıdan Yüksek Riskli Benign Prostatik Obstruksiyonlu Hastalardaki Etkinliği?” olan Dr. Baran TAN Hastanemizde Uzmanlığını alan 243. Asistanımız oldu. Baran TAN’ı sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; "Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımızı sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.''diyerek Hastanemizin yeni uzmanına bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.

• BaranTanUzmanlik01.JPG
  • BaranTanUzmanlik02.JPG