YENİ UZMANIMIZ AİLE HEKİMLİĞİ KLİNİĞİNDEN (Dr. Derya ARSLAN)
07 Nisan 2021

Aile Hekimliği Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Derya ARSLAN, 22 Ağustos 2019 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Aile Hekimliği Uzmanı oldu. Dr. Derya ARSLAN’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Aile Hekimliği Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Hakan DEMİRCİ, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Kliniği Anabilim Dalı Prof. Dr. Yeşim UNCU, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Kliniği Anabilim Dalı Prof. Dr. Alis ÖZÇAKIR, Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Emin ÜSTÜNYURT ve Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kliniği Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Metin GÜÇLÜ yer aldılar.

Tez konusu “Hasta Gözüyle Hekimlerde Empati ve Hekimlerin Şiddete Maruz Kalma Durumları” olan Dr. Derya ARSLAN Hastanemizde Uzmanlığını alan 186. Asistanımız oldu. Dr. Derya ARSLAN’a sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; "Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımızı sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.'' diyerek Hastanemizin yeni uzmanına bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.

• AileHekimligiUzmanlik01.jpg
  • AileHekimligiUzmanlik.jpg