YENİ UZMANIMIZ ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ KLİNİĞİNDEN
07 Nisan 2021

OguzTurkerUzmanlik(G).png

Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Oğuz TÜRKER 10 Ocak 2019 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı oldu. Dr. Oğuz TÜRKER’in  uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Alpaslan ÖZTÜRK,  Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji  Kliniği ABD Prof. Dr. Kemal DURAK, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji  Kliniği ABD Bartu SARISÖZEN, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Mehmet GAMLI  ve Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Başasistanı Op.Dr. Nazan ÇEVİK  Yer aldılar.

Tez konusu “Orta – İleri Derecede Diz Osteoartriti Nedeniyle Total Diz Artroplastisi Yapılan Hastalarda Preoperatif Tibial Tüberkül – Troklear Oluk Mesafesinin Postoperatif Pateller İnstabilite Üzerine Etkisi Var Mıdır” olan Dr. Oğuz TÜRKER  Hastanemizde Uzmanlığını alan 162. Asistanımız oldu. Dr. Oğuz TÜRKER’ e   sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; "Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımızı sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.''diyerek Hastanemizin yeni uzmanına bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.

• OguzTurkerUzmanlik01.jpg
  • OguzTurkerUzmanlik02.jpg