Sağlık Bilimleri Üniversitesi Geleneksel Hipotez Yarışmasında 2 Ödül Birden
07 Nisan 2021

Tıpta Uzmanlık Eğitim Kurulu 2018 Yılı Çalıştayı Bu sene 15 Aralık tarihinde İstanbul/Kâğıthane T.C. Cumhurbaşkanlığı Osmanlı Arşivi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Bu yıl birincisi düzenlenen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hipotez Yarışmasında Psikiyatri dalında Hastanemizde görev yapan Psikiyatri Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. İbrahim TAYMUR ve Ass. Dr. Menşure EFE “ Remisyon ve atak dönemindeki Bipolar bozukluk tanılı hastalarda zihin kuramı defisitleri oksitonin düzeyi ile ilişkilimidir?” konulu hipotezi ile 1.lik ödülü aldı. Aynı yarışmada Aile Hekimliği dalında ise Hastanemizde görev yapan Aile Hekimliği Kliniği Eğitim sorumlusu Doç. Dr. Hakan DEMİRCİ ve Ass. Dr. İsmail KABA “Astım, KOAH geçiş sendromu Ülkemizde sık görülen ve tedavisi Astım veya KOAH ‘a göre özellik gösteren bir durumdur” konulu hipotezleri ile 2.lik ödülü aldılar.

Hastane yönetimi adına kendilerine teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.

• SBUHipotezYarismasi (2).jpeg
  • SBUHipotezYarismasi (3).jpeg