YENİ UZMANIMIZ ANESTEZİYOLOJİ VE REANİMASYON KLİNİĞİNDEN
07 Nisan 2021

NesibeDasdanUzmanlik09.JPG

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Nesibe DAŞDAN, 19 Haziran 2018 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı oldu. Dr. Nesibe DAŞDAN’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Mehmet GAMLI, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Anabilim Dalı Doç. Dr. Remzi İŞÇİMEN, Anesteziyoloji ve Reanimasyon  Kliniği Başasistanı  Uzm. Dr. Canan YILMAZ, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Başasistanı Uzm. Dr. Derya KARASU, Genel Cerrahi Kliniği Başasistanı Op. Dr. Uğur DUMAN  yer aldılar.

Tez konusu “Perkütan Nefrolitotomi Cerrahisinde Preventif Analjezi Amaçlı Ultrasonografi Eşliğinde Uygulanan Quadratus Lumborum 1 ve 2 Bloklarının Karşılaştırılması” olan Dr. Nesibe DAŞDAN Hastanemizde Uzmanlığını alan 137. Asistanımız oldu. Dr. Nesibe DAŞDAN’ı sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; "Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımızı sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.''diyerek Hastanemizin yeni uzmanına bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.

• NesibeDasdanUzmanlik02.JPG
  • NesibeDasdanUzmanlik03.JPG