T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü S.B.Ü. Bursa Yüksek İhtisas E.A.H.

YENİ UZMANIMIZ GENEL CERRAHİ KLİNİĞİMİZDEN

Güncelleme Tarihi: 19/01/2021

Genel Cerrahi Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Hasan ÇANTAY, 13 Şubat 2018 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Genel Cerrahi Uzmanı oldu. Dr. Hasan ÇANTAY'ın, uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak  Genel Cerrahi Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Hüseyin Ayhan KAYAOĞLU, Genel Cerrahi Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Evren DİLEKTAŞLI, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Emin ÜSTÜNYURT, Üroloji Kliniği Eğitim Görevlisi Op. Dr. Mustafa Murat AYDOS, Genel Cerrahi Kliniği Başasistanı Op. Dr. Mehmet Fatih EROL  yer aldılar.

Tez konusu “Obezite Nedeniyle Sleeve Gastrektomi ve ROUKS-EN-Y Gastrik Bypass Yapılan Hastalarda 6. ayda Kilo Kaybı Oranının ve Nutrisyonel Parametrelerin Retrospektif Olarak Karşılaştırılması” olan Dr. Hasan ÇANTAY, Hastanemizde Uzmanlığını alan 128. Asistanımız oldu. Dr. Hasan ÇANTAY'ı sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; "Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımızı sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.''diyerek Hastanemizin yeni uzmanına bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.

• hasancantay.jpg
  • hasancantay (4).JPG