Yeni Uzmanlarımız Dr. Seda ÜNAL MESUT ve Dr. Emre SAKARYA Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizden
18 Temmuz 2023

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Seda ÜNAL MESUT 17 Temmuz 2023 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Seda ÜNAL MESUT’un uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Nergiz KENDER ERTÜRK,  Bursa Şehir SUAM Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Mustafa Burak AKSELİM, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Canan YILMAZ yer aldılar.

Tez konusu “Servikal Olgunlaştırma Endikasyonu Verilen Hastalarda Vajinal pH Değerlerinin Doğum Eylemine ve Doğum Sonuçlarına Etkisinin Araştırılması” olan, Seda ÜNAL MESUT Hastanemizde Uzmanlığını alan 360. Asistanımız oldu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Emre SAKARYA 17.07.2023 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Emre SAKARYA’nın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Nergiz KENDER ERTÜRK,  Bursa Şehir SUAM Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Mustafa Burak AKSELİM, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Canan YILMAZ yer aldılar.
   Tez konusu  “RAT OVERİNDE OLUŞAN İSKEMİ REPERFÜZYON HASARINA KARŞI KULLANILAN HYALURONİK ASİT VE C VİTAMİNİNİN ETKİNLİĞİ VE OVER REZERVİ ÜZERİNE ETKİSİ" olan, Emre SAKARYA Hastanemizde Uzmanlığını alan 361. Asistanımız oldu.

• img1211.jpg
  • img12115.jpg