Yeni Uzmanımız Dr. Veysel HASAN Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğimizden
07 Mart 2023

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Veysel HASAN 07 Mart 2023 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu. Veysel HASAN’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Çocuk Hematoloji Kliniği Prof. Dr. Betül ORHANER, Çocuk Gastroenteroloji Kliniği Doç. Dr. Kaan DEMİRÖREN, Bursa Şehir Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Muhammet Furkan KORKMAZ, Neonatoloji Kliniği Doç. Dr. İpek GÜNEY VARAL ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Başasistan Uzm. Dr. Muharrem BOSTANCI yer aldılar.

Tez konusu “Yeni Sitokinlerin (IL-34,IL-35,IL-36,IL-37) Akut Bronşiolit Tanısında ve Hastalık Şiddetini Belirlemedeki Rolleri”olan Dr. Veysel HASAN Hastanemizde Uzmanlığını alan 334. Asistanımız oldu.

• dr veysel hasan K.jpg
  • dr veysel hasan 1.jpg