Yeni Uzmanımız Dr. Adem Samet ERBİR Acil Tıp Kliniğimizden
05 Ocak 2023

dr adem samet erbir m.jpg

Acil Tıp Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Adem Samet ERBİR, 5 Ocak 2023 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Acil Tıp Uzmanı oldu. Dr. Adem Samet ERBİR’in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Acil Tıp Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Halil KAYA,  Acil Tıp Kliniği Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan AY, Acil Tıp Kliniği Doç. Dr. Melih YÜKSEL, Nöroloji Kliniği Doç. Dr. Demet YILDIZ ve Genel Cerrahi Kliniği Doç. Dr. Yurdakul Deniz FIRAT  yer aldılar.

Tez konusu “Acil servise başvuran Covid-19 pozitif tespit edilen hastalarda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile mültecilerin sosyo-ekonomik, özgeçmiş, klinik ilerleyiş, tedavi ve sonuçlarının karşılaştırılması” olan Dr. Adem Samet ERBİR Hastanemizde Uzmanlığını alan 337. Asistanımız oldu.

• dr adem samet erbir K.jpg
  • dr adem samet erbir 1.jpg
  • dr adem samet erbir 2.jpg
  • dr adem samet erbir 3.jpg