Hastanemizde 3.Dönem Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Tamamlandı
23 Aralık 2022

cocuk yb hem srt K1.jpeg

3. Dönem Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını Başarıyla Tamamladık.

İlkini 2017 yılında gerçekleştirdiğimiz programın şu an üçüncüsünü tamamlamış bulunuyoruz. Programa il içinden 8 ve il dışından 13 olmak üzere toplam 21 başvuru yapılmış olup, eğitim standartları kapsamında 15 başvuru kabul edilmiştir.

Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programımıza il içinde Hastanemizden, Dörtçelik Çocuk Hastanesi, Şehir Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden kursiyerlerimiz olduğu gibi il dışından Ankara, Aydın, Kütahya, Edirne, Tokat, Balıkesir illerinden kursiyer arkadaşlarımız katılmıştır.

İlk programımız da 5, ikinci programımız da 15 ve son olarak gerçekleştirmiş olduğumuz üçüncü programda da 15 Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası vererek toplam da 35 hemşire arkadaşımıza Çocuk Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası vermiş olduk.

Hem il içi hem de il dışından gelen kursiyerlerimize ve sağlık kuruluşlarına katkı sunacak olan bu sertifika programlarına destek veren tüm idari heyete, eğitimcilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür eder, kursiyerlerimize başarılar dileriz.

Prof. Dr. Levent ÖZDEMİR

Başhekim

• cocuk yb hem srt K.jpeg
  • cocuk yb hem srt K1.jpeg