Yeni Uzmanımız Dr. Hakan SAĞER Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimiz 'den
21 Aralık 2022

dr hakan sager uz M.jpeg

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Hakan SAĞER 21 Aralık 2022 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Hakan SAĞER’in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Gülten ÖZGEN, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Prof. Dr. Emin ÜSTÜNYURT, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Tayfur ÇİFT, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Canan YILMAZ yer aldılar.

Tez konusu  “Serum Gasdermin-D Düzeylerinin ve Pyroptozisin Preterm Doğum Eylemiyle İlişkisinin Araştırılması”olan. Hakan SAĞER Hastanemizde Uzmanlığını alan 335. Asistanımız oldu.

• dr hakan sager uz K.jpeg
  • dr hakan sager uz 1.jpeg
  • dr hakan sager uz 2.jpeg
  • dr hakan sager uz 3.jpeg