Yeni Uzmanımız Dr. Gülay GÖKÇE Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimiz 'den
14 Aralık 2022

dr gulay gokce M.jpeg

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Gülay GÖKÇE 14 Aralık 2022 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Gülay GÖKÇE’nin uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Prof. Dr. Emin ÜSTÜNYURT, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Tayfur ÇİFT, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Derya KARASU yer aldılar.

Tez konusu  “Geç Preterm Gebelerde Uygulanan Antenatal Kortikosteroidlerin Erken ve Geç Perinatal Sonuçlara Etkisi” olan. Gülay GÖKÇE Hastanemizde Uzmanlığını alan 334. Asistanımız oldu

• dr gulay gokce K.jpeg
  • dr gulay gokce 1.jpeg