Hastanemizde Eğitim Planlama Kurulu Seçimi Yapıldı
02 Aralık 2022

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Levent ÖZDEMİR Başkanlığında, 2022 Yılı Eğitim Planlama Kurulu (EPK) üye seçimi Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Binası -1. kat Konferans salonunda saat 13.30 - 15.30 arasında yapılmış olup Asil ve Yedek Üyeleri seçildi. Başhekimliğimiz gözetiminde gizli oylama yöntemi ile yapılan seçim sonucunda Üroloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Murat DEMİRBAŞ, Nefroloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Serdar KAHVECİOĞLU, Nöroloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Nilüfer BÜYÜKOYUNCU PEKEL, Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Şenol YAVUZ ve Göğüs Hastalıkları Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Seyhan US DÜLGER Eğitim Planlama Kurulu’na seçilmiştir.
  Görevlerini devreden 2021-2022 yılları arasında Tıpta Uzmanlık Eğitim Kurulu (TUEK) üyelerimize bu zamana kadar vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkür eder, Eğitim Planlama Kurulu (EPK) üyelerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.

• egitim planlama kurulu.jpeg
  • egitim planlama kurulu 2.jpeg