Yeni Uzmanlarımız Dr. Fatma Nur KARAKAYA ve Dr. Murat AKTAŞ Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniğimizden
10 Mayıs 2022

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Fatma Nur KARAKAYA 29.04.2022 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu. Dr. Fatma Nur KARAKAYA’nın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği A.B.D Başkanı Prof. Dr. Süheyla ÜNAL ,Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. İbrahim TAYMUR, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği, Doç Dr. Sinay ÖNEN, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ABD Prof. Dr. Cengiz AKKAYA ve Hastanemiz Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem UZUN yer aldılar.

Tez konusu " Karma Özellikli Olan ve Olmayan Majör Depresif Bozukluk Hastalarında Duygusal Şemalar ve Metakognisyonların Karşılaştırılması " olan Dr. Fatma Nur KARAKAYA Hastanemizde Uzmanlığını alan 307. Asistanımız oldu.

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Murat AKTAŞ 29.04.2022 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği A.B.D Başkanı Prof. Dr. Süheyla ÜNAL ,Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. İbrahim TAYMUR, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği, Doç Dr. Sinay ÖNEN, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ABD Prof. Dr. Cengiz AKKAYA ve Hastanemiz Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem UZUN yer aldılar.

Tez konusu " Madde Kullanım Bozukluğu Olan Bireylerde Çocukluk Çağı Travmaları, Bağlanma Biçimleri ve Zihin Kuramı İşlevleri Arasındaki İlişkiler" olan Dr. Murat AKTAŞ Hastanemizde Uzmanlığını alan 309. Asistanımız oldu.

• dr fatmanur dr murat uzmanlik K.jpeg
  • dr fatmanur dr murat uzmanlik1.jpeg
  • dr fatmanur dr murat uzmanlik2.jpeg