Yeni uzmanımız Dr. Öznur TOSUN Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizden
29 Nisan 2022

dr oznur tosun 1.jpeg

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Öznur TOSUN 29 Nisan 2022 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Öznur TOSUN’un uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Prof. Dr. Emin ÜSTÜNYURT,  Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Tayfur ÇİFT, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Şeyda Efsun ÖZGÜNAY  yer aldılar.

Tez konusu  Vajinal Doğum Sonrası Profilaktik Traneksamik Asit Kullanımının Postpartum Hemoraji Riskine Göre Etkinliğinin Değerlendirilmesi” olan. Öznur TOSUN Hastanemizde Uzmanlığını alan 308. Asistanımız oldu.

• dr oznur tosun K.jpeg
  • dr oznur tosun 1.jpeg