Yeni Uzmanımız Dr. Selim GÜLEÇ Genel Cerrahi Kliniğimizden
24 Ocak 2022

dr selim gulec M.jpeg

Genel Cerrahi Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Selim GÜLEÇ, 24 Ocak 2022 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Genel Cerrahi Uzmanı oldu.

İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Fevzi YAVUZYILMAZ, Hastanemiz Başhekimi Sayın Prof. Dr. Levent ÖZDEMİR ’ ın değerli katılımlarıyla gerçekleştirilen sınavda Dr. Selim GÜLEÇ’ in, uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak  Genel Cerrahi Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Yurdakul Deniz FIRAT, Genel Cerrahi Kliniği Başasistanı Op. Dr. Mehmet Fatih EROL, Genel Cerrahi Kliniği Doç. Dr. Mehmet Akif ÜSTÜNER, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Mehmet GAMLI ve Kalp Damar Cerrahi Kliniğinden Prof. Dr. Mehmet TUĞRUL GÖNCÜ yer aldılar.

Tez konusu “Sıçanlarda Karaciğer Laserasyon Modelinde Trombositten Zenginleştirilmiş Fibrin, Ankaferd Blood Stoper Ve Fibrin Yapıştırıcının Doku İyileşmesi Üzerine Etkinliğinin Karşılaştırılması” olan Dr. Selim GÜLEÇ, Hastanemizde Uzmanlığını alan 300. Asistanımız oldu.

• dr selim gulec K.jpeg
  • dr selim gulec 1.jpeg