01 Ocak 2022

Hastanemizde yeni yılda doğan ilk bebeklerimiz ve aileleri ziyaret edilerek bebeklere hediyeler dağıtıldı. Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut GÜRKAN, Başkan Yardımcısı Mustafa YAVUZ, İl Sağlık Müdürü Dr Fevzi YAVUZYILMAZ, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Salih METİN, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Levent ÖZDEMİR, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Mehmet FİDAN ve Yıldırım İlçesi Belediye Başkanı Oktay YILMAZ eşliğinde yapılan ziyarette yeni yılda doğan ilk bebeklere küçük altın takılarak ve hediyeler dağıtılarak hayırlı ve sağlıklı ömürler temenni edildi.
   Yeni yılın ülkemize sağlık, refah, huzur getirmesi dilekleriyle ziyaret tamamlandı.

• yeniyılziyaretK.jpeg