Yeni Uzmanımız Dr. Melis ARIK Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizden
23 Aralık 2021

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Melis ARIK 22 Aralık 2021 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Melis ARIK’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Prof. Dr. Emin ÜSTÜNYURT,  Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Dr. Öğr. Üyesi Nefise Nazlı YENİGÜL, Genel Cerrahi Kliniği Doç. Dr. Yurdakul Deniz FIRAT, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Şeyda Efsun ÖZGÜNAY  yer aldılar.

Tez konusu  “ Sezaryende Tek Kat ve Çift Kat Uterin İnsizyon Onarımının Rezidü Miyometrial Kalınlığa ve İstmosel Oluşumuna Etkisinin Değerlendirilmesi ” olan Melis ARIK Hastanemizde Uzmanlığını alan 294. Asistanımız oldu.

• dr melis arıkK.jpeg
  • dr melis arık1.jpeg