1-7 EKİM EMZİRME HAFTASI
07 Ekim 2021

1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeniyle, bebek dostu ünvanımız olan hastanemizde halkımıza anne sütü ve emzirmenin önemini anlatmak için, kadın doğum ve çocuk hastalıkları ek hizmet binamız önünde stant açılarak anne ve anne adaylarına emzirme teknikleri, emzirmenin bebeğe ve anneye faydalarıyla birlikte anne sütünün yararı konusunda bilgi verildi. Emzirme haftası boyunca anne sütü ve emzirme ile ilgili açık kalan stantda, emzirme ve bebek beslenmesini anlatan broşürler dağıtılarak bilgilendirme yapıldı. Eğitimin farkındalık açısından çok faydalı olduğunu belirten anne ve anne adayları etkinlikten son derece memnun kaldıklarını ifade etti.

Standımızı Başhekimimiz Prof. Dr. Levent ÖZDEMİR, sağlık bakım hizmetleri müdürümüz Fatma DEMİR ziyaret ederek çalışmalarımızı değerlendirdiler.

Başhekimimiz, başhekim yardımcılarımız, hastane müdürlerimiz, çocuk hastalıkları, kadın hastalıkları doktorlarımız, hemşire ve ebe tüm  mesai arkadaşlarımızın katılımıyla 1. Kat çocuk poliklinikleri içinde LAKTASYON\RELAKTASYON EMZİRME DANIŞMANLIĞI  polikliniğin açılış töreni saat 11:00-12:00 saatleri arasında gerçekleştirildi.Bebek Dostu ünvanına sahip olan hastanemizde emzirmeye teşvik etmek ve desteklemek amacıyla kurulan Laktasyon Polikliniğinde alanında uzman sağlık personelleri tarafından anne ve anne adaylarına anne sütünün önemi, emzirmede yaşanan sorunlarla nasıl baş edileceği hakkında danışmanlık hizmeti verileceği dile getirildi.

• emzirme haftası k.jpeg
  • e h (3).jpeg