Yeni Uzmanımız Dr. Ayşen UZUNOĞLU Aile Hekimliği Kliniğimizden
28 Eylül 2021

285-286Uzmanlik02.jpeg

Aile Hekimliği Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Ayşen UZUNOĞLU, 20 Eylül 2021 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Aile Hekimliği Uzmanı oldu. Dr. Ayşen UZUNOĞLU’nun uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak SBÜ Bursa Yüksek İhtisas SUAM Aile Hekimliği Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Hakan DEMİRCİ, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Kliniği Prof. Dr. Alis ÖZÇAKIR, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Kliniği Prof. Dr. Züleyha ALPER, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Prof. Dr. Emin ÜSTÜNYURT, SBÜ Bursa Yüksek İhtisas SUAM Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. İbrahim TAYMUR yer aldılar.

Tez konusu “Aile Hekimlerinin Servikal Smear Sonuçları Hakkında Bilgi Tutum ve Davranışları” olan Dr. Ayşen UZUNOĞLU Hastanemizde Uzmanlığını alan 285. Asistanımız oldu

• AysenUzunogluUzmanlik01.jpeg
  • 285-286Uzmanlik01.jpeg