Yeni Uzmanımız Dr. Ferhan ZENGİN Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizden
15 Eylül 2021

FerhanZenginUzmanlik.jpeg
                 Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Ferhan ZENGİN 15 Eylül 2021 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Ferhan ZENGİN’in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Prof. Dr. Emin ÜSTÜNYURT,  Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Dr. Öğr. Üyesi Nefise Nazlı YENİGÜL,Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Gürhan GÜNEY, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Derya KARASU yer aldılar.

Tez konusu  Polikistik Over Sendromu Tanısı Olmayan Kadınlarda İlk Trimester AMH Seviyelerinin Olumsuz Gebelik Sonuçlarını Öngörmede Rolü ve Bunun İlk Trimester Belirteçleri(PAPP-A) ile Karşılaştırılması” olan. Ferhan ZENGİN Hastanemizde Uzmanlığını alan 281. Asistanımız oldu.

• KDUzmanlik01.jpeg
  • FerhanZenginUzmanlik.jpeg