Yeni Uzmanımız Dr. Hasan Yılmaz AKIN Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizden
26 Temmuz 2021

HasanYilmazAkinUzmanlik(G).jpeg

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Hasan Yılmaz AKIN 26 Temmuz 2021 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Hasan Yılmaz AKIN’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Prof. Dr. Emin ÜSTÜNYURT,  Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Tayfur ÇİFT, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Dr. Öğr. Üyesi Nefise Nazlı YENİGÜL, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Canan YILMAZ yer aldılar.

Tez konusu “Birinci Trimester Tıbbi Terminasyonlarda Uteroservikal Açının Değerlendirilmesi” olan. Hasan Yılmaz AKIN Hastanemizde Uzmanlığını alan 275.  Asistanımız oldu.

• HasanYilmazAkinUzmanlik01.jpeg
  • HasanYilmazAkinUzmanlik02.jpeg