Hastanemiz Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Tarafından Düzenlenen Eğitim Etkinliği
07 Nisan 2021

Hastanemiz Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği tarafından 11 Temmuz 2020 tarihinde Saat 11:00 - 13:30 arası ‘Biyomateryaller’ konulu TOTDER-SET (Türk Ortopedi ve Travmatoloji Derneği - Sürekli Eğitim Toplantıları) etkinliği Eğitim ve İdari Sorumlu Prof. Dr. Alpaslan Öztürk’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir. Webinar olarak yapılan eğitime aktif olarak 175 kişi katılmış olup Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Alpaslan Öztürk, Klinik Başasistanlarından Op. Dr. Yavuz Akalın, ve Op. Dr. Nazan Çevik, klinik uzmanlarından Op. Dr. Armağan Can Ulusaloğlu ve asistanlardan Dr. Harun Sağlıcak konuşmacı olarak görev almıştır. Prof. Dr. Alpaslan Öztürk Hocamız Covid-19 pandemi sürecinde eğitimlerin aksamaya başladığını fakat webinar şeklinde internet üzerinden yapılan etkinlikler ile bu aksaklığın önlenebileceğini belirtti. Ayrıca bilimsel etkinliklere devam edileceğini sözlerine ekledi.