Yeni Uzmanımız Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizden
07 Nisan 2021

SibelUstunelUzmanlik(G).JPG

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Sibel ÜSTÜNEL 29 Haziran 2020 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Sibel ÜSTÜNEL’in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Emin ÜSTÜNYURT,  Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Tayfur ÇİFT, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ ÇAKMAK, Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Dr. Öğr. Üyesi Gürhan GÜNEY, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Uzm. Dr. Canan YILMAZ yer aldılar.

Tez konusu  “İntrapartum Ultrasonografik Verilerin Doğumun İkinci Evresi Uzamış Gebelerde Obstetrik Sonuçları Öngörme Gücünün Araştırılması” olan. Dr. Sibel ÜSTÜNEL Hastanemizde Uzmanlığını alan 213. Asistanımız oldu. Dr. Sibel ÜSTÜNEL’in sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; "Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımızı sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.''diyerek Hastanemizin yeni uzmanına bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.

• SibelUstunelUzmanlik01.jpg
  • SibelUstunelUzmanlik02.jpg