YENİ UZMANIMIZ ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ KLİNİĞİNDEN
07 Nisan 2021

NaciRusenSenihAyanUzmanlik(G).JPG

Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Naci Ruşen Senih AYAN 12 Haziran 2019 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı oldu. Dr. Naci Ruşen Senih AYAN’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Alpaslan ÖZTÜRK, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği ABD Bartu SARISÖZEN, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Mehmet GAMLI Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği Eğitim Görevlisi Doç. Dr. Burcu METİN ÖKMEN ve Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Başasistanı Op. Dr. Nazan ÇEVİK yer aldılar.

Tez konusu “Traneksamik Asit( TEA) kullanılan Total Diz Protezi (TDP) uygulamalarında hemovak dren kullanılmaması perioperatif kan kaybını azaltır mı?” olan Dr. Naci Ruşen Senih AYAN Hastanemizde Uzmanlığını alan 175. Asistanımız oldu. Dr. Naci Ruşen Senih AYAN’a sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; "Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımızı sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.'' diyerek Hastanemizin yeni uzmanına bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.

• NaciRusenSenihAyanUzmanlik01.jpg
  • NaciRusenSenihAyanUzmanlik02.jpg