HASTANE OKULUMUZDA SERGİ VE SİHİRBAZLIK GÖSTERİSİ
07 Nisan 2021

HASTANE OKULUMUZDA SERGİ VE SİHİRBAZLIK GÖSTERİSİ

Hastalıkları nedeniyle yatarak tedavi görmek zorunda kalan okul öncesi ve ilköğretim çağındaki çocuklar, hastanemiz  ''Hastane Okulu''nda eğitimlerine devam edebiliyorlar.

Hastane Okulumuzca hastanede yatan çocukları hastane atmosferinden uzaklaştırmak, psikolojik olarak iyi hissetmelerini sağlamak ve bu sayede iyileşme süreçlerine katkıda bulunabilmek için sergi ve sihirbazlık gösterisi düzenledi. Başhekimimiz Doç. Dr. Muhammet GÜZELSOY ve İdarecilerimizin de katıldığı etkinlik çocuklar ve aileleri tarafından ilgi ile izlendi.

Etkinlik renkli görüntülere sahne olurken Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Muhammet GÜZELSOY “Gösteride çocukların ve ailelerin mutluluğunu gördük biz de çok mutlu olduk. Böylelikle çocuklar bir an olsun hastalıklarını unutup eğlencenin tadını çıkardı, gösterilerle moral buldular.” ifadelerini kullandı.

• 2405_Etkinlik(1).jpeg
  • 2405_Etkinlik(2).jpeg