YENİ UZMANIMIZ (UZM. DR. FAHRİ ER) KARDİYOLOJİ KLİNİĞİNDEN
07 Nisan 2021

FahriErUzmanlik07.JPG

Kardiyoloji Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Fahri ER, 16 Temmuz 2018 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kardiyoloji Uzmanı oldu. Dr. Fahri ER’in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kardiyoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Tahsin BOZAT, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Kliniği Anabilim Dalı Prof. Dr. Mustafa YILMAZ, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Kliniği Anabilim Dalı Prof. Dr. Dilek YEŞİL BURSA, Kardiyoloji Kliniği Doç. Dr. Mehmet DEMİR, Kardiyoloji Kliniği Doç. Dr. Mehmet MELEK yer aldılar.

Tez konusu “Kardiyak sendrom x hastası ile serum catestatin düzeyi arasındaki ilişkisinin araştırılması” olan Dr. Fahri ER Hastanemizde Uzmanlığını alan 141. Asistanımız oldu. Dr. Fahri ER’e sınav sonrasında kutlayan jüri üyeleri; "Uzmanlığını alan her asistanımız bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı olmaktadır. Hastalarımızı sağlık hizmeti sunmak onları şifa ile evlerine yolcu etmek bizleri ne kadar mutlu etse de, hastalarımıza hizmet verecek yeni uzmanları kazandırmak da bizlere ayrı bir heyecan vermektedir. Hastanemizin asli görevlerinden olan eğitim görevini başarıyla yapmanın vermiş olduğu huzur ile yorgunluklarımızı unutmakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.''diyerek Hastanemizin yeni uzmanına bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dilediler.

• UzmanlikSinavi.JPG
  • FahriErUzmanlik06.JPG