Genel Cerrahi Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Berkay DEMİRÖRS 10 Ekim 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Genel Cerrahi Uzmanı oldu.
10 Ekim 2024

Dr. Berkay DEMİRÖRS ’ün uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Genel Cerrahi Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. İsmayil YILMAZ, Genel Cerrahi Kliniği Doç. Dr. Yurdakul DENİZ FIRAT, Genel Cerrahi Kliniği Doktor Öğretim Üyesi Uğur DUMAN, Genel Cerrahi Kliniği Başasistan Uzm. Dr. Mehmet Emrah BAYAM, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Prof. Dr. Mehmet GAMLI yer aldılar.

Tez konusu  “Senkron Saptanan Aksiller Lenf Nodu Metastazında Patolojik Diskordans Var mı?” olan, Berkay DEMİRÖRS  Hastanemizde Uzmanlığını alan 506. Asistanımız oldu.

Hastane Başhekimimiz Doç.Dr.Mehmet Oğuzhan AY uzman olan doktorumuza başarılar diledi.

• berkay
  • berkay1