17 Eylül 2024

SBÜ Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sağlık hizmetlerinde önemli yenilikler yaptı. yeni açılan Kalp Merkezi Eczane Birimi, tadilatları yapılarak hizmete açılan Kalp Damar Cerrahi Yoğun Bakım 1 ve tamamen yenilenen Ortopedi Servisi hastalarımızın hizmetine sunulmuştur. Ayrıca tamamen yenilenen poliklinik tuvaletleri ve Yıldırım Belediyesi tarafından yapılan çocuk parkı da açıldı.

Açılışı Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan Ay, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Mehmet Akın, Bursa İlçe Sağlık Müdürü Ferhat Ekinci, Bursa Yıldırım Kaymakamı Metin Esen ve Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz tarafından yapılmıştır.

• eczane4
  • eczane