24 Temmuz 2024

Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Yakup DOĞAN, 23 Temmuz 2024 tarihinde ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı oldu. Dr. Yakup DOĞAN’ın, uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Ana Blim Dalı Başkanı Prof. Dr. Alpaslan ÖZTÜRK, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Doç. Dr. Nazan ÇEVİK, Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği Doç. Dr. Yavuz AKALIN, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet GAMLI ve Genel Cerrahi  Kliniği Doç. Dr. Yurdakul Deniz FIRAT  yer aldılar.

Tez konusu “Kliniğimizde Septik ve Aseptik Sebeplerle Revizyon Total Diz Protezi Ameliyatı Yapılan Hastaların, Revizyon Sebeplerinin ve Klinik Sonuçlarının Değerlendirilmesi ve Literatürle Karşılaştırılması” olan Dr. Yakup DOĞAN, Hastanemizde Uzmanlığını alan 477. asistanımız oldu.

• yakupdoğan1
  • yakupdoğan12