24 Temmuz 2024

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Gürcan GÜLER 22 Temmuz 2024 tarihinde ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı oldu. Dr. Gürcan GÜLER uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet GAMLI, Bursa Şehir Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Prof. Dr. Abdulkadir İSKENDER, Bursa Yüksek İhtisas SUAM Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Canan YILMAZ, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Hamide Ayben KORKMAZ ve Genel Cerrahi Kliniği Prof. Dr.  İsmayil  YILMAZ yer aldılar.

Tez konusu “Alt Ekstremite Ortopedik Cerrahilerinde Uygulanan Lumbar Pleksus Bloğu Başarısının Near Infrared Spektroskopi (NIRS) ile Değerlendirilmesi” olan Dr. Gürcan GÜLER, Hastanemizde Uzmanlığını alan 475. Asistanımız oldu.

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Şule BALK 22.07.2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı oldu. Dr. Şule BALK uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet GAMLI, Bursa Şehir Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Prof. Dr. Abdulkadir İSKENDER, Bursa Yüksek İhtisas SUAM Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Canan YILMAZ, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Asiye DEMİREL  ve Genel Cerrahi Kliniği Prof. Dr.  İsmayil  YILMAZ yer aldılar..

Tez konusu “Kardiyak Cerrahi Sonrası Gelişen Postoperatif Kognitif Disfonksiyon İnsidansını Etkileyen Faktörlerin Araştırılması” olan Dr. Şule BALK, Hastanemizde Uzmanlığını alan 476. Asistanımız oldu.

• gürcanşule1
  • gürcanşule2