24 Temmuz 2024

Aile Hekimliği Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Özlem YÜKSEL KAÇAL, Dr. Elif Nur BALİ ve Dr. Emrullah DEMİREL 22 Temmuz 2024 tarihinde, ihtisas sürelerinin sonunda girdikleri uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Aile Hekimliği Uzmanı oldular. Dr. Özlem YÜKSEL KAÇAL, Dr. Elif Nur BALİ ve Dr. Emrullah DEMİREL’in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak SBÜ Bursa Yüksek İhtisas SUAM Aile Hekimliği Kliniği Eğitim Sorumlusu ve Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan DEMİRCİ, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Prof. Dr. Betül ORHANER, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği ABD Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, SBÜ Haydarpaşa Numune  SUAM Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Memet Taşkın EGİCİ ,SBÜ Bursa Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Salih  METİN yer aldılar. Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan AY uzman olan tüm doktorlara başarılar diledi.

Tez konusu “Pankreas Ekzokrin Yetmezliğinin Osteoporoz Tedavisine Yanıt ile İlişkisinin Değerlendirilmesi” olan Dr. Özlem YÜKSEL KAÇAL Hastanemizde Uzmanlığını alan 472.  Asistanımız oldu.

Tez konusu “80 Yaş Üstü Bireylerde Depresyon, İntihar Düşüncesi ve İhmal-İstismar İlişkisinin Değerlendirilmesi” olan Dr. Elif Nur BALİ Hastanemizde Uzmanlığını alan 473. asistanımız oldu.

Tez konusu “Psikotik Bozukluğu Olan Hastalara Bakım Veren Kişilerde Ruh Sağlığı Okuryazarlığının Hastaların İşlevselliği ile İlişkisi” Dr. Emrullah DEMİREL Hastanemizde Uzmanlığını alan 474.  Asistanımız oldu.

• özlemkaçalelifnuremrullah1
  • özlemkaçalelifnuremrullah12