14 Temmuz 2024

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Ayşegül DURMUK KESKİN, Dr. Seray CENGİZ ve Dr. Sevil ÖZKAN 12 Temmuz 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiğikleri uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu.

Dr. Ayşegül DURMUK KESKİN, Dr. Seray CENGİZ ve Dr. Sevil ÖZKAN’ ın uzmanlık sınavlarında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Feyza BAYRAM, SBÜ Bursa Şehir SUAM Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Zeliha ATAK, SBÜ Bursa Yüksek İhtisas SUAM Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Nermin KILIÇARSLAN yer aldılar.

Tez konusu  “Antenatal Dönemdeki Maternal Serum 25-Hidroksi Vitamin D Seviyelerinin Kız Yenidoğanların Ovaryan Rezervi ile İlişkisinin Prospektif Araştırılması” olan, Ayşegül DURMUŞ KESKİN Hastanemizde Uzmanlığını alan 468.  Asistanımız oldu.

Tez konusu “Sıçan Modelinde Endometrioma Tedavisinde Kullanılan İlaç ve Cerrahi Tedavi Yöntemlerinin Etkinliğinin Karşılaştırılması ve Uzun Dönem Över Rezervine Etkileri” olan Sevil ÖZKAN  Hastanemizde Uzmanlığını alan 470.  Asistanımız oldu.

Tez konusu  “Maternal Serum ve Umblikal Korddaki Tissue Factor Pathway İnhibitör-2 ve Trombospondin-1 Ekspresyonunun Preeklampsideki Önemi ve Perinatal Sonuçlara Etkisi” olan, Seray CENGİZ  Hastanemizde Uzmanlığını alan 469.  Asistanımız oldu.

• dr aysegül seval sevil12
  • dr aysegül seval sevil16