11 Temmuz 2024

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Zeynep Berna ACAR 4 Temmuz 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Zeynep Berna ACAR’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Gülten ÖZGEN, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Süleyman Serkan KARAŞİN, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Derya KARASU yer aldılar.

Tez konusu “Omega Glutatyon Transferaz-1 ve Ekstrasellüler Matriks-1 Molekül Düzeylerinin Ektopik Gebelik Tanısındaki Belirleyici Rolü”” olan, Zeynep Berna Acar Hastanemizde Uzmanlığını alan 465. Asistanımız oldu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Sabiha Gökçen DÖNMEZ PEHLİVAN 04 Temmuz 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Sabiha Gökçen DÖNMEZ PEHLİVAN’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Gülten ÖZGEN, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Süleyman Serkan KARAŞİN, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Derya KARASU yer aldılar.

Tez konusu “Preeklamptik Gebelerdeki Maternal Serum Sistatin-C Seviyesinin Maternal Morbidite ve Perinatal Sonuçlarla İlişkisinin Sağlıklı Gebeler ile Karşılaştırılarak Prospektif Araştırılması” olan Sabiha Gökçen DÖNMEZ PEHLİVAN Hastanemizde Uzmanlığını alan 464. Asistanımız oldu.

• Dr. Zeynep Berna ACAR1
  • Dr. Zeynep Berna ACAR3