11 Temmuz 2024

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Ezgi DUTOĞLU 28 Haziran 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Ezgi DUTOĞLU’ nun uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Fatma Nurgül TAŞGÖZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Süleyman Serkan KARAŞİN, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Nermin KILIÇARSLAN yer aldılar.

Tez konusu “İlk Trimester’de 3D Sonografi ile Trofoblast Hacmi ve Servikal Hacim Ölçümünün Normal Gebelik ve Abortuslarda Karşılaştırılması” olan, Ezgi DUTOĞLU Hastanemizde Uzmanlığını alan 462. Asistanımız oldu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. İzel Selin ÖZSOY 28 Haziran 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. İzel Selin ÖZSOY’ un uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Fatma Nurgül TAŞGÖZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Süleyman Serkan KARAŞİN , Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Nermin KILIÇARSLAN yer aldılar.

Tez konusu “Geç Preterm ve Term Gebelerde Servikal Uzunluk ve Hacim Ölçümünün Doğum İndüksiyon Başarısını Öngörmedeki Rolü” Dr. İzel Selin ÖZSOY Hastanemizde Uzmanlığını alan 463. Asistanımız oldu.

• Dr. Ezgi DUTOĞLU 1
  • Dr. Ezgi DUTOĞLU 2