11 Temmuz 2024

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Zeynep ARSLANTAŞ 26 Haziran 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. . Zeynep ARSLANTAŞ’ ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Fatma Nurgül TAŞGÖZ, Bursa Şehir SUAM Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Serenat YALÇIN, , Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Derya KARASU yer aldılar.

Tez konusu “Yeri Belirlenemeyen Gebeliklerde M6 Modelinin Performansı, Klinik ve Sonografik Özelliklerin Prediktif Rolünün Değerlendirilmesi” olan, Zeynep ARSLANTAŞ Hastanemizde Uzmanlığını alan 460. Asistanımız oldu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Gamze YAŞA YİĞİT 26 Haziran 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Gamze YAŞA YİĞİT’ in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Fatma Nurgül TAŞGÖZ, Bursa Şehir SUAM Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Serenat YALÇIN, , Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Derya KARASU yer aldılar.

Tez konusu “Postpartum Kanama Profilaksisinde Kullanılan Uterotonik İlaçların Doğumun Üçüncü Evresine Etkilerinin ve Birbirlerine Üstünlüklerinin Araştırılması” olan, Gamze YAŞA YİĞİT Hastanemizde Uzmanlığını alan 461. Asistanımız oldu.

• Dr. Zeynep ARSLANTAŞ1
  • Dr. Zeynep ARSLANTAŞ2