11 Temmuz 2024

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Güssüm BAKIRCI, Dr. Özgü ŞİŞMAN ve Dr. Şeyma Nur ATEŞAVCI 25.06.2024 tarihinde, ihtisas süreleri sonunda girdikleri uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldular. Uzmanlık sınavlarında jüri üyesi olarak Hastanemiz Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Süheyla ÜNAL, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr.Güliz ŞENORMANCI, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Sinay ÖNEN, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Rukiye AY DİKER ve Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Doç.Dr. Mehmet Erdem UZUN yer aldılar.

Tez konusu “İntihar Düşüncesi ve İntihar Girişimi Olan Depresyon Tanılı Yetişkin Hastalarda Dürtüsellik ve Pekiştirme Duyarlılığı (Davranışsal Aktivasyon Sistemi - Davranışsal İnhibisyon Sistemi) İlişkisinin Araştırılması” olan Dr. Güssüm BAKIRCI Hastanemizde Uzmanlığını alan 457. Asistanımız oldu.
Tez konusu “ Şizofreni Hastalarında Sarkopeni ve Sarkopenik Obezitenin Oksidatif Stres Parametreleri ile İlişkisi ve İlişkili Diğer Etmenlerin İncelenmesi “ olan Dr. Özgü ŞİŞMAN Hastanemizde Uzmanlığını alan 458. Asistanımız oldu.

Tez konusu “ Metamfetamin Kullanımı Olan Şizofreni Tanılı Hastalar ve Ebeveynlerinde İçselleştirilmiş Damgalanma ve Etkileyen Faktörler “ olan Dr. Şeyma Nur ATEŞAVCI Hastanemizde Uzmanlığını alan 459. Asistanımız oldu. Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan AY uzman olan doktorlara başarılar diledi.

• Dr. Güssüm BAKIRCI1
  • Dr. Güssüm BAKIRCI2