11 Temmuz 2024

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Evrim KOCA 24 Haziran 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Evrim KOCA ’nın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Fatma Nurgül TAŞGÖZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Süleyman Serkan KARAŞİN , Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Derya KARASU yer aldılar.

Tez konusu “Plasenta Migrasyon ve İnvazyon Anomalisi Saptanan Hastalarda Fetal Gelişimin Değerlendirilmesi ve Fetal Gelişimin İnvazyonu Öngörmedeki Rolünün Araştırılması” olan, Evrim KOCA Hastanemizde Uzmanlığını alan 455. Asistanımız oldu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Sena BEKDEMİR 24 Haziran 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Sena BEKDEMİR’ in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Fatma Nurgül TAŞGÖZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Süleyman Serkan KARAŞİN, , Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Derya KARASU yer aldılar.

Tez konusu “Sıçan Modelinde Peritoneal Endometriozis Tedavisinde Letrozol ve GNRH Agonistlerinin İnflamasyon, Folikülogenez ve Östrojen Seviyelerine Etkileri” olan, Sena BEKDEMİR Hastanemizde Uzmanlığını alan 456. Asistanımız oldu.

• Dr. Evrim KOCA1
  • Dr. Evrim KOCA2