11 Temmuz 2024

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Minel Damla MALGARALI ŞANLI 14 Haziran 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Damla MALGARALI ŞANLI ’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Feyza BAYRAM, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Anıl ERTÜRK, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Nermin KILIÇARSLAN yer aldılar.

Tez konusu “Maternal Serum ve Servikovaginal Sürüntü Tenascin-X Düzeyinin Preterm Eylemi ve Doğum Zamanını Öngörmedeki Rolü ve Perinatal Sonuçlar Üzerindeki Etkisi” olan, Damla MALGARALI ŞANLI Hastanemizde Uzmanlığını alan 453. Asistanımız oldu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Büşra ÇAPAROĞLU 14 Haziran 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Büşra ÇAPAROĞLU’nun uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Gülten ÖZGEN, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Anıl ERTÜRK, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Nermin KILIÇARSLAN yer aldılar.

Tez konusu “Maternal Serum Netrin-1 Seviyesinin Gestasyonel Diyabetes Mellitus Tanısı ve Gebelik Komplikasyonları ile İlişkisinin Prospektif Araştırılması” olan, Büşra ÇAPAROĞLU Hastanemizde Uzmanlığını alan 454. Asistanımız oldu.

• Damla MALGARALI ŞANLI11
  • Damla MALGARALI ŞANLI10