11 Temmuz 2024

İç Hastalıkları Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Büşra GÜNDOĞAN 11 Haziran 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, İç Hastalıkları Uzmanı oldu. Dr. Büşra GÜNDOĞAN ‘ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak, İç Hastalıkları Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serdar KAHVECİOĞLU, İç Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Mustafa AKAR, İç Hastalıkları Kliniği Prof. Dr. Devrim Sinem KÜÇÜKSARAÇ KIYICI, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniği Doç. Dr. Ali ASAN ve Göğüs Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Gülgün ÇETİNTAŞ AFŞAR yer aldılar.

Tez konusu “Böbrek Nakli Olan Hastalarda İnflamasyon Göstergesi Olarak Apelin-13” olan Dr. Büşra GÜNDOĞAN Hastanemizde Uzmanlığını alan 452. Asistanımız oldu. Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan AY uzman olan doktora başarılar diledi.

• Dr. Büşra GÜNDOĞAN2
  • Dr. Büşra GÜNDOĞAN1