11 Temmuz 2024

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Halit DOĞAN 21 Mayıs 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Halit DOĞAN ’nın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Gülten ÖZGEN, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Feyza BAYRAM, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Anıl ERTÜRK, , Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Derya KARASU yer aldılar.
Tez konusu “Birinci Trimesterde Bakılan Sistemik İnflamatuar İndeks, C-reaktif Protein ve Anti-mullerian Hormonun Abortusları Öngörmedeki Yerinin Prospektif Araştırılması” olan Dr. Halit DOĞAN Hastanemizde Uzmanlığını alan 450. Asistanımız oldu. Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan AY uzman olan tüm doktorlara başarılar diledi.

• Uzm.Dr. Halit Doğan
  • halitdogan6