Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Büşra GÖKGÜN ve Dr. Mertcan AY, 15 Mayıs 2024 tarihinde, girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı oldu.
16 Mayıs 2024

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Büşra GÖKGÜN, 15 Mayıs 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı oldu. Dr. Büşra GÖKGÜN ’ ün uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Meliha KASAPOĞLU AKSOY, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği Doç. Dr. İlknur AYKURT KARLIBEL, SBÜ Bursa Şehir SUAM Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Doç. Dr. Erkan KAYA, SBÜ Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Koray AYAR ve Nöroloji Kliniği Doç. Dr. Meral SEFEROĞLU yer aldılar.
         Tez konusu “Ankilozan Spondilitte Kinezyo Band Tekniğinin Ağrı, Postür, Denge Ve Solunum Üzerine Etkisinin Araştırılması” olan Dr. Büşra GÖKGÜN, Hastanemizde Uzmanlığını alan 448. Asistanımız oldu

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Mertcan AY, 15 Mayıs 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı oldu. Dr. Mertcan AY’ ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Meliha KASAPOĞLU AKSOY, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği Doç. Dr. İlknur AYKURT KARLIBEL, SBÜ Bursa Şehir SUAM Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Doç. Dr. Erkan KAYA, SBÜ Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Koray AYAR ve Nöroloji Kliniği Doç. Dr. Meral SEFEROĞLU yer aldılar.
         Tez konusu “Axiel Spondiloartritli Erkek Hastalarda Aerobik Egzersiz ile Kombine Edilen İnspiratuvar Kas Eğitiminin Hastalık Aktivitesi, Solunum Fonksiyonları, Diyafram Kalınlığı, Fonksiyonel Egzersiz Kapasitesi, Uyku Kalitesi, Gündüz Uykululuk Düzeyleri ve Yaşam Kalitesi Üzerine Etkisi” olan Dr. Mertcan AY, Hastanemizde Uzmanlığını alan 449. Asistanımız oldu.