Aile Hekimliği Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Hasan Fatih YÜKSEK ve Dr. Ahmet UZBAŞ, 01 Nisan 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Aile Hekimliği Uzmanı oldu.
01 Nisan 2024

Aile Hekimliği Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Hasan Fatih YÜKSEK, 01 Nisan 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Aile Hekimliği Uzmanı oldu. Dr. Hasan Fatih YÜKSEK’in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak; SBÜ Bursa Yüksek İhtisas SUAM Aile Hekimliği Kliniği Eğitim Sorumlusu ve Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan DEMİRCİ, SBÜ Bursa Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Salih METİN, Bursa Uludağ Üniversitesi Aile Hekimliği Kliniği Prof. Dr. Yeşim UNCU, SBÜ Bursa Yüksek İhtisas SUAM Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Kliniği Prof. Dr. Meliha KASAPOĞLU AKSOY, SBÜ Bursa Yüksek İhtisas SUAM Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Sinay ÖNEN  yer aldılar.

Tez konusu “Karacabey İlçesinde Yaşayan Bireylerde Bruselloz Prevalansı ve Bruselloz ile İlişkili Risk Faktörlerinin Belirlenmesi” olan Dr. Hasan Fatih YÜKSEK’in Hastanemizde Uzmanlığını alan 439. Asistanımız oldu.

Aile Hekimliği Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Ahmet UZBAŞ, 1 Nisan 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Aile Hekimliği Uzmanı oldu. Dr. Ahmet UZBAŞ’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak; SBÜ Bursa Yüksek İhtisas SUAM / Aile Hekimliği Kliniği Eğitim Sorumlusu ve Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan DEMİRCİ, SBÜ Bursa Şehir SUAM Aile Hekimliği Kliniği Doç. Dr. Salih METİN, Bursa Uludağ Üniversitesi Aile Hekimliği Kliniği Prof. Dr. Yeşim UNCU, SBÜ Bursa Yüksek İhtisas SUAM Acil Tıp Kliniği Doç. Dr. Melih YÜKSEL, SBÜ Bursa Yüksek İhtisas SUAM Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Sinay ÖNEN  yer aldılar.
Tez konusu “10-15 Yaş Arası Tip1 Diyabetes Mellitus Tanılı Çocuklarda Çocuk İhmali ve Hastalığın Kontrolü Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” olan Dr. Ahmet UZBAŞ Hastanemizde Uzmanlığını alan 440. Asistanımız oldu.