04 Mart 2024

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Elvan AÇIKGÖZ YALÇINKAYA 01.03.2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu. Dr. Elvan AÇIKGÖZ YALÇINKAYA’ nın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği A.B.D Başkanı Prof. Dr. Süheyla ÜNAL, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Sinay ÖNEN, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Güliz ŞENORMANCI, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Rukiye AY DİKER ve Hastanemiz Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği  Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem UZUN yer aldılar.
Tez konusu "Madde Kullanım Bozukluğu Olan Bireylerde Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Belirtileri ile Biyolojik Ritimlerin Aşerme ve Relaps Riski ile İlişkisinin İncelenmesi" olan Dr. Elvan AÇIKGÖZ YALÇINKAYA Hastanemizde Uzmanlığını alan 433. Asistanımız oldu.