Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Yonca SATICI GÜMÜŞ ve Dr. Mustafa ŞAHİN, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu.
15 Ocak 2024

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Yonca SATICI GÜMÜŞ 12 Ocak 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Yonca SATICI GÜMÜŞ’ün uzmanlık sınavında jüri üyesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Süleyman Serkan KARAŞİN, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Zeliha ATAK, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Nermin KILIÇARSLAN yer aldılar.
Tez konusu “Polikistik Over Sendromunda Serum D Vitamini, tPAI-1 Düzeyi ve Koagülasyon Parametreleri Arasındaki İlişkinin Değerlendirilmesi” olan Dr. Yonca SATICI GÜMÜŞ Hastanemizde Uzmanlığını alan 412. Asistanımız oldu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Mustafa ŞAHİN 12 Ocak 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Mustafa ŞAHİN’ in uzmanlık sınavında jüri üyesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nefise Nazlı YENİGÜL, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Süleyman Serkan KARAŞİN, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Zeliha ATAK, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Nermin KILIÇARSLAN yer aldılar.
Tez konusu ““2. ve 3. Trimesterdaki Gebelerdeki Maternal Serum Transthyretin ve Retinol Binding Protein 4 Düzeyinin Gestasyonel Diyabetes Mellitus İle İlişkisi'' olan Dr. Mustafa ŞAHİN Hastanemizde Uzmanlığını alan 413. Asistanımız oldu.