15 Ocak 2024

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Mesut Karataş 12 Ocak 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı oldu. Mesut Karataş’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Hakkı Caner İNAN, Acil Tıp Kliniği Doç. Dr. Mehmet Oğuzhan AY,  Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniği Prof. Dr. Fikret KASAPOĞLU, Bursa Şehir Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Osman DURGUT, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Prof. Dr. Mehmet GAMLI  yer aldılar.
Tez konusu “Süperfisiyal Parotidektomi Cerrahisinde Cilt Flebinin Kaldırılmasında Monopolar Koter ile Soğuk Bıçak Tekniklerinin Frey Sendromu Gelişimi Açısından Karşılaştırılması” olan Dr. Mesut Karataş Hastanemizde Uzmanlığını alan 411. Asistanımız oldu.