11 Ocak 2024

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. İrem İNCEFİDAN 11 Ocak 2024 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu. İrem İNCEFİDAN’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Çocuk Hematoloji Onkoloji Kliniği Prof. Dr. Betül ORHANER, Çocuk Sağlığı Hastalıkları Kliniği Doç. Dr.İpek GÜNEY VARAL, Çocuk Sağlığı Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Özlem KARA, Çocuk Sağlığı Hastalıkları Kliniği Başasistan Uzm. Dr. Muharrem BOSTANCI ve Bursa Şehir Hastanesi Çocuk Sağlığı Hastalıkları Kliniği Doç. Dr. Muhammet Furkan KORKMAZ  yer aldılar.
Tez konusu “Beta Talasemili Hastalarda Glukoz Metabolizma Bozukluğunun Değerlendirilmesi” olan Dr. İrem İNCEFİDAN Hastanemizde Uzmanlığını alan 410. Asistanımız oldu.