T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü S.B.Ü. Bursa Yüksek İhtisas E.A.H.

2021 Yılı Tıpta Uzmanlık Eğitim Kurulu (TUEK) Üye Seçimi

Güncelleme Tarihi: 08/04/2021

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Levent ÖZDEMİR Başkanlığında, 2021 Yılı Tıpta Uzmanlık Eğitim Kurulu (TUEK) üye seçimi Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Binası-1. kat Konferans salonunda saat 13.30 - 15.30 arasında yapılmış olup Asil ve Yedek Üyelerimiz seçilmiştir. Görevlerini devreden 2019-2020 yılları arasında Tıpta Uzmanlık Eğitim Kurulu (TUEK) üyelerimize bu zamana kadar vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkür eder, yeni Tıpta Uzmanlık Eğitim Kurulu (TUEK) üyelerimize ise yeni görevlerinde başarılar dileriz.

• TuekUyeSecimi.jpeg