T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Bursa İl Sağlık Müdürlüğü S.B.Ü. Bursa Yüksek İhtisas E.A.H.

HASTANEMİZDE 29 EYLÜL DÜNYA KALP GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Güncelleme Tarihi: 07/04/2021

Dünya Kalp Günü kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Başkanlığı ve Hastanemiz Kardiyoloji Kliniği tarafından kalp merkezi binamızda ortak etkinlik düzenlendi. Sayın İl Sağlık Müdürümüz Dr. Özcan Akan, Sayın Halk Sağlığı Başkanımız Dr. Esma Kuzhan, Sayın Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Muhammet GÜZELSOY ve hastane yönetimimizin katılımlarıyla, programda kalbin önemi ve korunması için yapılması gerekenler, programı organize eden Başhekim Yrd. Uzm. Dr. Ayça Yavuz ve Doç. Dr. Fahriye Vatansever öncülüğünde hasta ve yakınlarına ayrıca katılım sağlayan vatandaşlarımıza iletildi.

• DunyaKalpGunu2019 (1).jpg
  • DunyaKalpGunu2019 (2).jpg