Yeni Uzmanlarımız Dr. Begüm UZSEZER GÜLER ve Dr. Nisa AYTAÇ BEKTAŞ Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizden
18 Temmuz 2022

dr begum uzsezer guler dr nisa aytac bektas 4.jpeg

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Begüm UZSEZER GÜLER  18 Temmuz 2022 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Begüm UZSEZER GÜLER’ in uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Prof. Dr. Emin ÜSTÜNYURT, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Op. Dr. Nergis KENDER ERTÜRK, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Tayfur ÇİFT, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Derya KARASU yer aldılar.

Tez konusu Maternal Kan ve Amniyon Sıvısı Tenascin Seviyelerinin Olumsuz Gebelik Sonuçları ile İlişkisi” olan. Begüm UZSEZER GÜLER Hastanemizde Uzmanlığını alan 318. Asistanımız oldu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde uzmanlık eğitimi gören asistanlarımızdan Dr. Nisa AYTAÇ BEKTAŞ 18 Temmuz 2022 tarihinde, ihtisas süresi sonunda girdiği uzmanlık sınavını başarıyla tamamlayarak, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı oldu. Dr. Nisa AYTAÇ BEKTAŞ’ın uzmanlık sınavında jüri üyesi olarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Burcu DİNÇGEZ, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Prof. Dr. Emin ÜSTÜNYURT, Bursa Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doç. Dr. Tayfur ÇİFT, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Doç. Dr. Derya KARASU, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Op. Dr. Nergis KENDER ERTÜRK yer aldılar.

Tez konusu “Nöral Tüp Defektlerinin Etiyolojisinde Bisfenol A’nın Yeri Olabilir mi?” olan. Nisa AYTAÇ BEKTAŞ Hastanemizde Uzmanlığını alan 319. Asistanımız oldu.

• dr begum uzsezer guler dr nisa aytac bektas K.jpeg
  • dr begum uzsezer guler dr nisa aytac bektas 1.jpeg
  • dr begum uzsezer guler dr nisa aytac bektas 2.jpeg